Na Tjentištu bukirani hotelski kapaciteti

Glas Srpske
Na Tjentištu bukirani hotelski kapaciteti

Za svega dva dana svi smještajni kapaciteti na Tjentištu bukirani su u vrijeme održavanja ovogodišnjeg, petog po redu "Nektar OK festa", koji počinje 6. jula.

Oni najbrži i oni koji su imali najviše sreće uspjeli su da obezbijede svoje mjesto u hotelu i paviljonima na Tjentištu, te da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa koji su, osim smještaja, podrazumijevali i prevoz, rafting, planinarenje i ulaz na sve tri festivalske pozornice.

I oni najvjerniji OK kamperi ugrabili su priliku i u okviru superponude za samo 25 maraka osigurali svoj kamp paket koji im omogućava trodnevni boravak u kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stejdža. S obzirom na to da je i ograničeni broj OK kamp paketa u superponudi rasprodat, juče je pušten u prodaju novi kontingent OK kamp paketa po cijeni od 30 KM, a ova ekstraponuda biće aktuelna do kraja marta.

Organizatori ističu da su za kampere obezbijedili sve potrebne uslove za ugodan boravak u prirodi, kao i ponudu dodatnih sadržaja, tako da će svi koji su zainteresovani za uživanje u raftingu Tarom i planinarskim šetnjama u Nacionalnom parku "Sutjeska" biti u prilici da se prijave na njih za vrijeme trajanje festivala u samom OK kampu. 

Za najbolje žurke u OK kampu zaduženi su Laka, "Zemlja gruva", "Ateist rep", "Obojeni program", "Hladno pivo", "Ritam nereda", Džiboni i mnogi drugi. Informacije o preostalim OK paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala http://okfest.net/"paketi. OK tim podsjeća da je i ove godine Adiko banka partner festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana