Muzika otvara četvrti OK fest

Glas Srpske
Muzika otvara četvrti OK fest

Na Tjentištu danas počinje četvrti "Nektar OK fest", muzički festival jedinstven po prirodnom ambijentu u kom se održava, ali i po istorijskoj važnosti tog lokaliteta.

Svi smještajni kapaciteti Nacionalnog parka "Sutjeska" su rezervisani, a kao i ranijih godina, najveći broj posjetilaca smjestiće se u "OK kamp", koji vrata otvara danas u 12 časova.

Festival će trajati tri dana, a posjetioci će i ove godine imati priliku da uživaju u svirkama popularnih bendova iz zemalja regiona, a cijena dnevne ulaznice je pet maraka. Prvog dana festivala na glavnoj bini nastupaju "Del Arno bend", Josipa Lisac i "Disciplina kičme". Sutra će zvijezde večeri biti "Psihomodo pop", TBF i "Van Gog", a u nedjelju Damir Urban, "Let tri" i "Dubioza kolektiv".

Na "OK stejdžu", prije večernjeg programa na glavnoj bini, publiku će tokom dana od 16 časova zabavljati poznati bendovi - prvog dana "Džastins Džonson" i "Strejt Džekin", drugog "I-plej" i "Kanda, Kodža i Nebojša", a trećeg "Deca loših muzičara" i "Zoster".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana