Muzičke zvijezde Šulc, Satori i Ekren potvrdili učešće

Srna
Muzičke zvijezde Šulc, Satori i Ekren potvrdili učešće

NOVI SAD - Učešće na ovogodišnjem festivalu “Egzit” u Novom Sadu potvrdili su hitmejker Robin Šulc, cijenjeni holandski umjetnik srpskog porijekla Satori lajv, kao i nadolazeća haus zvijezda Ese Ekren, saopšteno je iz organizatorskog tima ovog festivala.

Šulc iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, više od četiri milijarde strimova i više od 250 zlatnih i platinastih tiraža širom svijeta.

Satori cijeni balkansku etno muziku, naglašava organizator i dodaje da će se ta inspiracija prepoznati i na njegovom novom albumu, kao i na predstojećem nastupu pred Egzitovom publikom.

Ekren, koju mediji zbog egzotičnog haus zvuka porede sa njenim sugrađaninom Mahmut Orhanom, prošle godine je upisala i nastup na “Egzitovom” lajf strimu.

Ranije su učešće na 20. “Egzitu” potvrdile svjetske i regionalne zvijezde, poput Dejvid Geta, di-džej Snejka, Tajge, Paula Kalkbrenera, Nine Kravic, Borisa Brejč, kao i mnogih drugih.

Uz njih na festival stiže i niz domaćih izvođača, koji zaokružuju program omiljene progresivne trans bine “Gala trans eksperimenta”.

“Egzit”, jedan od najvećih i najboljih muzičkih festivala u svijetu biće održan od 8. do 11. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana