Mnoštvo likova za novi svijet Betmena

Agencije
Mnoštvo likova za novi svijet Betmena

Novi film o poznatom junaku Betmenu (Brusu Vejnu), koji će režirati Met Rivs, uveliko je u pripremi, a prema najnovijim informacijama, Rivs trenutno traga za glumcima koji bi mu pomogli da uvede ostale značajne likove, kao što su Riddler, Two-Face i Catwoman.

Uloga Betmena je već odavno povjerena glumcu Robertu Patinsonu, a Riddlera ili Penguina bi trebalo da glumi Džona Hil, mada, ako je suditi po ranijim informacijama, Hilu će ipak biti prepuštena uloga Riddlera.

 

Kastinzi za glumce su u toku, tako da bi vjerovatno uskoro trebalo da budu objavljene i ostale informacije vezane za uloge koje treba da budu dodijeljene glumcima.

Film “Batgirl” je jedno od ostvarenja čiji nastanak se već pominjao, tako da bi u ovu verziju Rivs trebalo da uvede i njen lik, odnosno lik Barbare Gordon. Takođe, u filmu bi trebalo da se pojavi i Džim Gordon, kao glava policije u Gotamu.

Jedan od likova koji će biti predstavljen je i dobro poznati Dik Grajson, odnosno Robin. Očekivanja su da njegov lik bude predstavljen i u odvojenom filmu “Nightwing”, koji bi trebalo da služi kao početna priča o porijeklu lika.

Ako bi Rivs u film uveo sve likove, to bi moglo da otvori neke nove puteve za Betmenov filmski univerzum. S obzirom na to da će film biti rađen za kompaniju “Vorner Bros”, postoji i šansa da  priča o Betmenu ode u smjeru priče kompanije “Soni” i ranije saradnje na stvaranju “Marvelovog” filmskog univerzuma.

S obzirom na to da je Betmen, kao i ostali likovi, smješten u DC univerzum, i s obzirom na različitost pristupa priči, stripovskim likovima i temama, ovaj filmski univerzum ne bi trebalo da bude izrazito visokobudžetni, kao što je to slučaj sa “Marvelovim” filmovima.

No, navedena nagađanja još nisu u potpunosti potvrđena, ali svakako je sigurno da bi to bila radost za obožavaoce, ukoliko bi uvođenjem mnogih novih i starih poznatih likova nastala franšiza kakvu je onomad stvorio Kristofer Nolan.

Film bi premijerno trebalo da bude prikazan 2021. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana