Mjesec dana prije početka festivala, Hauser rasprodao sve ulaznice

G.S.
Mjesec dana prije početka festivala, Hauser rasprodao sve ulaznice

Da li ste spremni za Banja Luka Fest?

Najiščekivanije festivalsko izdanje na našim prostorima - Banja Luka Fest i ove godine biće otvoren na spektakularan način, koncertom svjetske muzičke zvijezde Stjepana Hausera. Da ima vjerne fanove, pokazao je i ovoga puta, jer su karte za njegov koncert i otvaranje Banja Luka Festa zvanično rasprodate mjesec dana prije početka festivala.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava "2 CELLOS" poznat i kao HAUSER, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni. HAUSER stiže na banjalučki Kastel na kome će uživo izvesti svoje čuvene obrade svjetskih hitova „Let’s Get Loud", „Livin la vida loca", „Despacito", „Señorita" i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples. Uz izvođenje hitova klasične i filmske muzike, na ovom koncertu HAUSER svira i kompozicije sa svog aktuelnog albuma „The Player ".

Nakon grandioznog otvaranja četvrtog Banja Luka Festa, uslijediće još dva koncerta koja izazivaju podjednako veliku pažnju publike. U petak, 5. jula najveća rok grupa na našim prostorima Bijelo Dugme održaće koncert u okviru turneje na kojoj slave pedeset godina postojanja. Festival će zatvoriti "Simfonija udvoje", premijerni zajednički koncert Jelene Tomašević i Ivan Bosiljčića u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta RS.

Ne propustite magični festival na Tvrđavi Kastel, koja samo za ovu priliku postaje ekskluzivna koncertna dvorana na otvorenom, sa crvenim tepihom i sjedećom platformom, na koju u Banja Luku stižu gosti iz cijelog regiona. Preostale ulaznice za festival dostupne su na portalu kupikartu.ba!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana