Margo Robi u  ekranizaciji romana  “Poslije poplave”

Agencije
Margo Robi u  ekranizaciji romana  “Poslije poplave”

Popularna holivudska glumica Margo Robi igraće glavnu ulogu u filmu po hit romanu.

Margo ima svoju produkcijsku kuću koja je otkupila prava na snimanje ekranizacije hit romana Kasandre Montag “Poslije poplave”.

Glumica je zainteresovana da glumi Majru, glavnu junakinju ove postapokaliptične priče. Radnja prati Majru i njenu sedmogodišnju kćerku, koje pokušavaju da prežive u svijetu koji je razorila apokaliptična poplava 2031. godine. Gradove su izbrisali nabujali okeani, a jedina uporišta civilizacije su kolonije na vrhovima planina.

Robijeva se ove godine pojavila u jednom od najželjnije iščekivanih filmova, famoznom novom Tarantinovom filmu “Bilo jednom u Holivudu”.

U periodu između 2008.  i 2011. godine tumačila je ulogu Done Fridman u popularnoj australijskoj sapunici “Susjedi”.

Pažnju šire publike Margo je privukla 2013. godine zahvaljujući ulozi u kriminalističkoj komediji “Vuk sa Volstrita” Martina Skorsezea, a 2015. godine bila je nominovana za nagradu BAFTA za buduću zvijezdu i nastupila je uz Vila Smita u filmu “Fokus”.

Godinu kasnije tumačila je ulogu Harli Kvin u filmu “Odred otpisanih” i Džejn Porter u filmu “Legenda o Tarzanu”. Uloga u biografskoj crnoj komediji “Ja, Tonja” iz 2017. godine donijela joj je nominacije za niz prestižnih priznanja uključujući “Oskar”, “Zlatni globus”, BAFTU i Nagradu Udruženja glumaca za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana