Krajem maja najavljen “Moto-fest Banjaluka 2022”: Trodnevna žurka na Kastelu

B. P.
Krajem maja najavljen “Moto-fest Banjaluka 2022”: Trodnevna žurka na Kastelu

BANjALUKA - Ovogodišnje, peto izdanje “Moto-festa Banjaluka 2022”, prvi put na banjalučkoj tvrđavi Kastel, biće održano u trajanju od tri dana.

Datumi 27, 28. i 29. maj rezervisani su za brojne sadržaje i odličan program. Organizator događaja Moto-klub “Stršljen” ističe da se i ovoga puta fest realizuje s ciljem promocije moto-sporta, te unapređenja sadržaja i ponude za bajkere, koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

- Svi posjetioci biće u prilici da uživaju u raznovrsnim sadržajima dnevnog i večernjeg programa koji će se realizovati na dobro poznatoj lokaciji - tvrđavi Kastel, a koji će obuhvatiti: “moto-market” koji će osim izložbenog biti i prodajnog karaktera, gdje će se sa svojom ponudom naći različiti moto-brendovi, stunt vožnje, bajkerske igre, humanitarnu tombolu, te moto-defile koji je već sada postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na “Moto-festu”. Biće tu i nekih noviteta, kao što je panoramska vožnja za bajkere koji žele da upoznaju Banjaluku - piše u saopštenju organizatora.

Ono što najviše raduje ne samo bajkere već i ljubitelje dobrog zvuka svakako je muzički program, koji će ove godine okupiti fantastične bendove i izvođače koji će se tokom tri dana pobrinuti za sjajnu atmosferu. Na “Moto-festu” nastupaju: “Hladno pivo”, “Goblini”, “Brkovi”, “Ritam nereda”, “Ortodoks kelts”, “Psihomodo pop”, “Ateist rep”, “Sunchine” i “Mortal kombat”. Cijena dnevne ulaznice za muzički program je 15 KM, a početak prodaje i prodajna mjesta biće uskoro objavljeni na zvaničnim stranicama događaja. Kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana