Koncert Sergeja Ćetkovića: Crnogorski šarmer oduševio Banjalučanke

J. S.
Koncert Sergeja Ćetkovića: Crnogorski šarmer oduševio Banjalučanke

BANjALUKA - Popularni pjevač i kantautor Sergej Ćetković nastupio je večeras u banjalučkoj Sportskoj dvorani "Borik".

Šarmanti Crnogorac podario je gradu na Vrbasu romantični spektakl prožet stihovima i melodijama koji su odali počast najnježnijim osjećanjima koja  bude ljubav  u ljudima. Ovo spektakularno veče bilo je jedinstven poklon  nježnijem polu.

-Sviramo neposredno pred Dan žena, pa ću se potruditi da svim damama u publici to bude zaista nezaboravno veče. Rado dolazim u Banjaluku, jer dolazim među prijatelje koji me iskreno i otvoreno dočekuju kao nekog svog. Imam zaista divnu publiku u vašem gradu - kazao je neposredno prije koncert Ćetković.

I zaista, održao je obećanje. Neposredni odnos da publikom i  sjajni ljubavni hitovi dodirnuli su čežnjiva srca dama , ali i prisutnih muškaraca, koja su bar nekada bila slomljena zbog nesrećne ljubavi. Parovi su  razmijenjivali "poglede u tami" i  mamili od voljenog bića "poljupce u nizu".

Šmekerski izvedene pjesme "Kad bi htjela ti", "Prokleta bila", "Pogledi u tami", nove popularne singlove "25.sat“, "Ljubav", "Oči nikad ne stare"  sa albuma "Moj svijet", ali i drugi hitovi prisutne nisu ostavili ni malo ravnodišnim.

Nakon odličnih koncerata u Zagrebu i Splitu, Ćetković je sa banjalučkom publikom  podijelio svoje najpopularnije muzičke numere koje su obilježile 20 godina njegove karijere.

Organizator koncerta je "Stars&more" koji je ogranak agencije "Star travel"  jedne od vodećih u organizovanju koncerata, festivala i korporativnih događaja u regionu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana