Koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel: Zvuci bluza uz “nektar”, Kolju i “Grobovlasnike”

G.S.
Koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel: Zvuci bluza uz “nektar”, Kolju i “Grobovlasnike”

BANjALUKA - Banjalučki brendovi “nektar” pivo i Kolja i “Grobovlasnici” udružuju snage i dovode autentičan zvuk bluza u Banjaluku.

Kultni kantautor, vrsni muzičar, glumac, režiser i scenarista Nikola Kolja Pejaković zajedno sa svojim bendom “Grobovlasnici” nastupiće večeras u Banjaluci. Koncert ovog banjalučkog umjetnika biće realizovan na najljepšoj koncertnoj lokaciji - tvrđavi Kastel, a podršku u realizaciji ove ideje im je pružila “Banjalučka pivara” sa “nektar” pivom.

- “Banjalučka pivara” sa svojim “nektar” pivom uvijek je uz rok muziku sa ciljem promocije razvoja scene, a specifičan zvuk bluza potpuno se uklapa u tu našu misiju. Drago nam je da imamo priliku da podržimo vrsnog banjalučkog muzičara poput Nikole Pejakovića i da banjalučki brendovi “nektar” pivo i Kolja “Grobovlasnici”, udruženim snagama, imaju priliku da donesu prepoznatljiv zvuk bluza na banjalučku scenu - poručili su iz “Banjalučke pivare” i dodaju da je “nektar” pivo uvijek uz dobar zvuk, što potvrđuje i podrška brojnim muzičkim manifestacijama i festivalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana