Koncert Dragane Mirković : 40 godina sa vama

GS
Koncert Dragane Mirković : 40 godina sa vama

Banjaluka – Nakon velike „Negujmo žurke“ za sve pivopije smo pripremili Veliki koncert Dragane Mirković povodom njenih 40 godina karijere i to u subotu, 27. jula, na tvrđavi Kastel u Banjaluci, saopštili su iz Banjalučke pivare.

Regionalna muzička megazvijezda Dragana Mirković, u okviru turneje kojom proslavlja 40 godina karijere, stiže u Banjaluku. Koncert će se održati u okviru Festivala ljetne noći, a organizatori zajedno sa zvaničnim pivom „Nektarom“ najavljuju odličnu zabavu. 

„Drago nam je da je ovaj vikend u znaku dobre zabave i „Nektar“ piva. Zajedno sa organizatorima iz agencije „Euphoria“ marketing potrudili smo se da pripremimo zabavu koja će zadovoljiti sve muzičke ukuse, a uz „Nektar“ pivo vrela atmosfera će biti potpuna,“ poručili su iz Banjalučke pivare.  

„Dragana će svojim koncertom da osvoji vaša srca u atmosferi najvećeg OPEN AIR CLUB-a na Balkanu! Zagreb je svjedočio muzičko scenskom spektaklu, u sklopu kojeg su rasprodate dvije zagrebačke Arene, a sada je red na Banjaluku da se prepusti bezvremenskim i legendarnim hitovima ove muzičke zvijezde. U sklopu  turneje „Do posljednjeg daha“, Dragana Mirković obilježava 40 godina uspješnog postojanja na muzičkoj sceni, očekujte nezapamćenu ljetnu noć punu emocija, zabave i muzičke čarolije!“, najavili su organizatori iz agencije „Euphoria“  marketing. 

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na platformi gigstix.ba, u Poštama Srpske, na Trgu krajine i u Caffe-u Sudnica u Banjaluci. Broj karata u pretprodaji je ograničen. 

A person holding a microphoneDescription automatically generated

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana