Ko je Lara Tramp?

GS
Ko je Lara Tramp?

Dok je Lara Tramp izlazila na centralnu pozornicu Republikanske nacionalne konvencije, bio je to trenutak koji je simbolizovao promjenu u porodici Tramp koja se dogodila od poraza Donalda Trampa na predsjedničkim izborima 2020. godine.

Noseći crnu haljinu i svjetlucavi broš sa zastavom SAD-a, iskoristila je svjetla reflektora kako bi glasačima prodala mekšu stranu svog svekra, fokusirajući se na njegovu ulogu djeda njezino dvoje male djece, piše BBC.

A sljedbenici Republikanske stranke bučno su reagirali kad je podigla pjesnicu i govorila o subotnjem atentatu, odražavajući Trampove gestove na okupljanju u Batleru u saveznoj državi Pensilvaniji, nakon što mu je metak za dlaku promašio glavu.

- Možda ste u subotu mogli vidjeti stranu Donalda Trampa za koju niste bili sigurni da postoji dok je niste vidjeli vlastitim očima, rekla je okupljenima, prenosi Indeks.hr.

Gospođu Tramp (41) i sada kopredsjednicu Republikanske stranke njen je svekar odabrao za tu ulogu dok se takmiči za još jedan mandat u Bijeloj kući i čvrsto drži uzde stranačkog aparata.

Lara Tramp, njen suprug Erik i njegov stariji brat Don Junior nametnuli su se kao vodeći glasovi porodice u kampanji Donalda Trampa protiv američkog predsjednika Džoa Bajdena. Oni su među najuticajnijim osobama u njegovoj političkoj orbiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana