Keli Mekgilis se nije vratila u nastavak filma “Top gan”

Agencije
Keli Mekgilis se nije vratila u nastavak filma “Top gan”

Nakon nedavno objavljene najave za nastavak filma “Top gan”, pod nazivom “Top gan: Maverik”, u čiju glumačku postavu se vratio Tom Kruz, i uz njega Dženifer Koneli, Ed Heris i drugi, javnost se zapitala zašto se Keli Mekgilis, koja je glumila u originalnom filmu, neće pojaviti u nastavku.

Naime, ona je u filmu iz 1986. godine glumila Šarolt Čarli Blekvud, koja je bila u vezi sa Maverikom, i bila je instuktorka letenja.

Glumica je u jednom razgovoru objasnila zašto se ne vraća, i naglasila da čak nije ni postojala šansa da se vrati, jer je niko nije zvao.

- Čak i da se to desilo, čak da me neko zvao ja ne bih mogla da znam da li ću moći da budem dio toga, jer ne bih mogla da znam šta ću moći da uradim u budućnosti ili ne, jer ne bih znala gdje ću da budem u narednom periodu - rekla je Mekgilis.

Kako je objasnila, nije pogledala ni najavu za film, niti zna ikakve detalje.

- Film je čudna stvar. Ne održavam kontakt ni sa kim. Razgovarala sam sa nekoliko kolega povremeno, ali istina je, filmovi su čudne radne situacije, jer su skup zaista različitih ljudi koji rade zajedno, iz različitih krajeva svijeta - navela je Mekgilis.

Glumica Dženifer Koneli bi mogla u novom filmu da zauzme ulogu sličnu onoj kakvu je Mekgilis imala u prvom dijelu, i onda, kako je naglasila, nije ogorčena zbog toga.

Mekgilis, koja sada ima 62 godine, napustila je svijet Holivuda da bi popravila psihičko i fizičko zdravlje.

- Za mene je bilo teško da ostvarim smisao o samoidentitetu i samopoštovanju, mimo onoga što mi je bio posao. A posao mi nije bio prioritet. Ono što mi je postalo prioritet jeste da odgojim svoje kćerke i da budem najbolji trijezni roditelj koji sam mogla da budem - dodala je Mekgilis i pojasnila da su se vremenom njeni prioriteti promijenili, ali da odluka da odustane od glume nije bila teška.

- To nije bila teška odluka koju sam donijela, samo su druge stvari postale prioritet. Volim glumu, volim to što radim, volim pozorište, ali veze sa drugim ljudima su mi bile važnije nego moja veza sa slavom - objasnila je Mekgilis.

Film “Top gan: Maverik” će premijerno biti prikazan 26. juna 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana