Kejt Vinslet oborila rekord tokom snimanja Avatara; Trideset sekundi duže od Toma Kruza

G.S.
Kejt Vinslet oborila rekord tokom snimanja Avatara; Trideset sekundi duže od Toma Kruza

Izgleda da Tom Kruz više nije "glavna faca" na velikom ekranu kada su u pitanju akcioni trikovi. Holivudskog glumca, koji nikada ne koristi usluge kaskadera na snimanju vratolomnih scena, nadmašila je koleginica, oskarovka Kejt Vinslet.

Dok je snimala nastavak filma "Avatar", Kejt je izdržala pod vodom sedam minuta, trideset sekundi duže nego što je akciona zvijezda Tom Kruz uspio tokom snimanja filma "Nemoguća misija".

Tom je do sada bio ponosan na rekord zadržavanja daha pod vodom od šest i po minuta, koji je postigao na snimanju franšize "Nemoguća misija", ali je zvijezda nastavka hita "Avatar: Put vode" uspjela da ga nadmaši. U nastavku epskog naučnofantastičnog filma Džejmsa Kamerona, ona tumači lik Ronal.

"Dok sam bila u vodi, zamišljala sam da je svaki održani trenutak neka vrsta šipke podignute malo više od prethodne. Brojala sam ih u mislima, pazeći da ne pretjerujem jer sam morala da budem oprezna", rekla je nedavno u emisiji Entertainment Tonight.

Naravno, zbog zahtjevnog procesa zadržavanja daha , prošla je obuku na snimanju, a pored nje je bio tim spreman da uskoči ako nešto pođe po zlu.

Kada su je u televizijskoj emisiji pitali šta je presudilo da ostvari nevjerovatan podvig, rekla je da je sve u našoj glavi. Naučila je da umiri svoj um u trenucima kada se njeno tjelo bori za dah i tako je uspjela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana