Kameron Dijaz ne glumi već 7 godina

GS
Foto: Ilustracija

Kameron Dijaz nekada je bila jedno od najpoznatijih lica romantičnih komedija, ali od 2014. prestaje njena glumačka karijera.

Njeno posljednje filmsko ostvarenje bilo je u filmu “Annie” koji je na blagajnama ostvario zaradu od 113 miliona dolara, sa podjeljenim kritikama oko sposobnosti Dijaz da oglumi lika Kolen Hanigan.

Nakon ovog filma Dijaz je odlučila da se povuče iz filmske industrije i samo je najavila da odlazi, ne rekavši nijedan razlog zbog kojeg se povlači, prenosi portal b92.

Ova glumica, danas puni 49 godina, u jednom gostovanju pre nekoliko dana otkrila je razlog što više nije glumica.

Kada duže vrijeme radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Imala sam takav utisak da sam u svojoj 40-oj godini potpuno ispunjena, da sam dala sve”, objasnila je Dijaz.

Dodala je kako joj takav životni ritam nije davao vrijeme za porodicu i rutinu koju je dugo priželjkivala, te kako je htela da preuzme kontrolu nad svojim životom.

Ta odluka je bila ispravna za nju i ubrzo je upoznala Bendžima Madena sa kojim se vjenčala 2015. godine, da bi četiri godine kasnije postali roditelji ćerke Radiks. Kameron kaže kako je zasnivanjem porodice ispunila sve svoje želje.

“Ovo me ispunjava više nego bilo šta drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na porodicu i to je najbolja stvar na svijetu”, rekla je Dijaz.

Kameron Dijaz se prvi put pojavila na filmu 1994. godine, i to nasuprot Džima Kerija u naslovu “Maska” i ubrzo je postala miljenica publike, glumeći u brojnim romantičnim komedijama tokom devedesetih godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana