Kako je izgledalo snimanje "Tome": Borba s vrućinom i glumci klonuli od umora

GS
Kako je izgledalo snimanje "Tome": Borba s vrućinom i glumci klonuli od umora

Film "Toma" bio je najgledaniji u bh. kinima u prethodnoj godini, a kako njegova popularnost ne jenjava ni nekoliko mjeseci nakon premijere, glumica Tamara Dragičević podijelila je fotografije koje prikazuju kako je izgledalo snimanje.

Dragičević, koja u filmu tumači lik Silvane, na Instagram profilu objavila je fotografije čiji je autor Sever Zolak.

"Kad nam je Sever Zolak napravio najživopisnije fotke sa seta", prisjetila se glumica u opisu objave.

Na jednom snimku Tamara pozira zajedno s fotografom, a na ostalim se mogu vidjeti neke od glavnih zvijezda filma, počevši od Milana Marića i Andrije Kuzmanovića, kao i rediteljeve kćerke Mije Bjelogrlić.

Fotografije prikazuju glumce dok se uz pomoć minijaturnih ventilatora bore s vrućinom te članove ekipe klonule od umora.

Film je sniman na početku pandemije, što je dodatno otežalo stvari u vezi s odabirom lokacija, zbog ograničenja putovanja koja su bila snazi, a restrikcije su istovremeno uzrokovale i kašnjenja za pripremu maski, o čemu je nedavno govorio Milan Marić, koji u filmu tumači lik Tome.

Dragičević je i ranije dijelila detalje sa snimanja te su i prethodno objavljene fotografije prikazivale kako su nastajale neke od prepoznatljivih i mnogima omiljenih scena filma, prenosi portal Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana