“Južni vetar” nastavlja da duva

Agencije
“Južni vetar” nastavlja da duva

Posljednju epizodu popularne serije “Južni vetar” u režiji Miloša Avramovića, koja je emitovana na Radio-televiziji Srbije u nedjelju naveče, pogledao je 2.169.000 gledalaca. Čitava sezona imala je veliku gledanost, a publika je još jednom pokazala koliko cijeni izbor glumaca, tematiku serije i dobru režiju.

Za sve nas je to zaista odličan i važan rezultat, jer ovo sve i radimo zbog publike i kada imamo takvu reakciju onda sve što radimo ima smisla - kaže reditelj Miloš Avramović.

Epilog emotivne priče Sofije i Petra Maraša i maestralna gluma Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka najjači su utisak posljednje epizode, a nakon završetka serije publika se pita da li će “Južni vetar” dobiti nastavak.

- Da, svakako ćemo dobiti nastavak “Južnog vetra”, prvo u obliku filma. Scenario je već gotov i da se nije desila ova situacija sa epidemijom i vanrednim stanjem, mi bismo već sada bili na snimanju. Premijera bi trebalo da bude krajem ove ili početkom sledeće godine i nakon filma ćemo imati nastavak sage “Južni vetar” u obliku još deset epizoda, radimo na tome i radujemo se i jedva čekamo da to podelimo sa publikom - dodao je Avramović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana