Jelena zlatnim glasom okupala Banjaluku

Aleksandra Glišić
Jelena zlatnim glasom okupala Banjaluku

"Reči, tvoje reči su mi med i žaoka, lažem da nijedna me nije opekla", samo su neki od stihova popularnih pjesama Jelene Tomašević koje je publika pjevala sa pjevačicom na njenom prvom solističkom koncertu u Banjaluci.

Na opšte oduševljenje publike u Banskom dvoru Kulturnom centru, u srijedu uveče Tomaševićeva je napravila pravo muzičko putovanje kroz svoj opus, praćena izuzetnim "Big bendom" iz Novog Sada.

 "Ime moje", "Oro", Panta rei", "Ne dam na tebe", "Da mi je da mi se vrati", "Radio svira za nas", "Jovano, Jovanke", "Ej dragi, dragi", "Jutro", "Košava", "Med i žaoka", "Nema koga", "Okeani", "Ako opet odlaziš", redale su se pjesme, a Tomaševićeva je ponovo pokazala zašto je jedan od zlatnih glasova u regionu. 

Uz novosadski bend i pjesme u novom aranžmanu napravila je izuzetno veče, a nije propustila ni da otpjeva sevdalinku "Ah, što ćemo ljubav kriti" i kultnu pjesmu "Zlatni dan".

- Prezadovoljna sam nastupom u Banjaluci. Reakcija koju sam dobila za uzvrat - to je nešto što ne može novcem da se kupi, niti možeš da nagovoriš narod da tako reaguje - rekla je Tomaševićeva poslije koncerta, koji je završen pošto su nekoliko puta izlazili na bis pjevajući uglas sa publikom.

Koncertna dvorana Banskog dvora bila je ispunjena pozitivnom energijom, a pjevačicu je iz prvog reda pratio suprug, popularni glumac Ivan Bosiljčić.

- Sišla sam sa scene puna, prepuna divnih utisaka, srećna i zahvalna svima koji su došli. Mnogo puta sam pevala u Banjaluci u ovih petnaestak godina, ali ovo mi je prvi solistički koncert. Neću ponoviti tu grešku, vratiću se malo češće - poručila je Tomaševićeva.

Koncert je organizovala Turistička agencija "Star travel".

Obožavaoci

Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića čekali su brojni obožavaoci poslije koncerta. Svi su htjeli da se fotografišu s njima i da dobiju autogram. Kao prave zvijezde, ovaj par je spremno pozirao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana