Jelena Tomašević: Raduje me što sam uzor mladima

Aleksandra Glišić
Jelena Tomašević: Raduje me što sam uzor mladima

Drago mi je kada vidim da moje pesme slušaju i deca i tinejdžeri u Banjaluci.

 Prava je pohvala kada vidiš da si mladima uzor. Mislim da im dajem dobar primer jer je bavljenje muzikom, pre svega, ljubav prema tome što radite, a ne samo gledanje materijalne strane. I ja sam imala uspona i padova, ali uvek sam nastavljala dalje, bitno je da uvek radimo kvalitetnu muziku, da budu vredni, disciplinovani i da možda idu malo sporijim putem, ali dugotrajnijim.

Poručila je ovo popularna pjevačica Jelena Tomašević koju su juče u Banjaluci dočekali brojni fanovi, među kojima je bilo mnogo školaraca. Muzička diva trebalo je da sinoć održi prvi solistički koncert u Banjaluci, a koji je u Banskom dvoru Kulturnom centru organizovala Turistička organizacija "Star travel".

O Jeleninoj popularnosti među banjalučkom publikom najviše govori činjenica da je za nastup tražena karta više, pa su pjevačica i organizatori obećali da će uskoro organizovati još jedan nastup.    

- Radujem se susretu sa banjalučkom publikom i velikom interesovanju ljudi. To je zaista podstrek da malo češće pevam ovde i negujem svoju publiku. Najmlađe i najslađe snage na kojima svet ostaje su najveća nagrada za pevača. Jako cenim što me mlada banjalučka publika sluša i voli - rekla je Jelena koja je pred okupljenim fanovima na konferenciji za novinare zapjevala kultnu pjesmu "Zlatni dan", koju voli da pjeva za svoju dušu.

- Volela bih da sa novosadskim "Big bendom", sa kojim sam došla i u Banjaluku, obiđem što više gradova. Sada prikupljam pesme za novi album, a uskoro će se pojaviti i singl - rekla je Jelena.

Ivan Bosiljčić 2. novembra u Banjaluci

U susret nastupu Ivana Bosiljčića, koji će biti održan 2. novembra u Banskom dvoru Kulturnom centru u Banjaluci juče je održana konferencija za novinare.

- Jedva čekam da nastupim u Banjaluci. "Par stihova za nas" je moj autorski projekat u kom sam spojio svoju veliku ljubav prema muzici i prema poeziji. Na znam kako bih opisao koncept ovog događaja, tek kada ljudi dođu, mogu da ga definišu po svom stilu - rekao je Bosiljčić.

Za nastup vlada veliko interesovanje i ostalo je vrlo malo karata u prodaji, a ulaznice uglavnom kupuju žene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana