Iz “Di-si komiksa” stiže serijal stripova “Dark Nights: Death Metal – Band Edition”: Posveta zvijezdama hevi metala

G.S.
Iz “Di-si komiksa” stiže serijal stripova “Dark Nights: Death Metal – Band Edition”: Posveta zvijezdama hevi metala

Slavna izdavačka kuća “Di-si komiks” najavila je novu seriju stripova koja će ovjekovječiti mnoštvo hevi metal zvijezda u vlastitim izdanjima.

Serija pod nazivom “Dark Nights: Death Metal – Band Edition” imaće sedam dijelova, a uključuje ikone metal žanra poput legendarnog Ozija Ozborna, bendova “Megadet”, “Sepultura”, “Dream Theater”, “Ghost” i “Opet”.

Nova izdanja mogu se pohvaliti različitim naslovnicama, pri čemu će svaki broj prikazati jednog od muzičkih umjetnika. Takođe, svaki album imaće uvod sa biografijama i ekskluzivnim intervjuom s muzičarima.

Ovo specijalno izdanje izlazi u martu ove godine i biće objavljeno u nekoliko zemalja.

- Kad je Zemlju pokorio mračni multiverzum, Liga pravde prepuštena je na milost i nemilost osvajaču. Čovječanstvo se bori za preživljavanje u paklenom krajoliku izvitoperenom do neprepoznatljivosti, dok se razdvojeni Betmen, Čudesna žena i Supermen bore da prežive i spasu planetu od uništenja - stoji u najavi izdanja.

Izdanja s različitim naslovnim stranama biće objavljena jednom mjesečno u Francuskoj, Španiji, Italiji, Njemačkoj, Brazilu, Meksiku, Argentini i Turskoj.

Izdanja koja će biti objavljena kao kolekcija, osim u navedenim državama, biće predstavljena i u Rusiji, Poljskoj, Češkoj i Japanu.

Prošle godine objavljeno je izdanje “Dark Nights: Death Metal“, na kojem su radili pisac Skot Snajder i ilustrator Greg Kapulo. Serijal ““Dark Nights: Death Metal – Band Edition” je nastavak pomenutog izdanja, dok je prvi serijal posvećen legendama muzike, nazvan “Dark Nights: Death Metal“, i objavljen je 2017. godine.

“Di-si komiks” je ogranak “Vorner brodersa”, i jedna od najvećih i najznačajnijih kompanija koje stvaraju stripove. Zaslužni su za stvaranje likova kao što su Supermen, Betmen, Akvamen, Čudesna žena, Statik, Fleš i drugih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana