Ivica i Luka Rajić objavili zajednički singl „Nebo je opet crveno“

B.P.
Foto: Tajana Dedović –Starović

PANČEVO - Pop muzičar Ivica objavio je novi singl „Nebo je opet crveno“, rađen u saradnji sa sve popularnijim Lukom Rajićem.

Singl je dostupan na svim striming platformama, a prati ga i video-spot u režiji banjalučke umjetnice Tajane Dedović-Starović.  Ivica Kačavenda ili Ivica kaže da je ova pjesma značjna zbog tri različite stvari.

-Ova pesma je za mene ipak posebnija od ostalih koje sam izdao. U pitanju je moj prvi duet i deljenje pesme s nekim. Tema pesme je jedno od najbolnijih i najzagonetnijih iskustava u emocionalnom odnosu sa nekom osobom. I treće, spot je kompletno sniman u Banjaluci- navodi Ivan Kačavenda povodom novog singla.

-Nekoliko meseci pre izlaska singla nisam nimalo bio motivisan za promociju, album, snimanja bilo koje vrste. Onda se niotkuda pojavila Tajana. Imali smo sastanak u Beogradu, gde sam ja došao s idejom da neću nikakav spot, možda eventualno neku fotku za omot da napravimo i to je to. Nije htela ni da čuje. Nju je pesma toliko stvaralački pokrenula da je bilo nemoguće da se ta energija ne prelije i na mene i evo, tri meseca kasnije imamo najlepši mogući spot, a reakcije slušalaca i gledalaca su, iskreno, nikad bolje - rekao je muzičar.

U spotu igraju Isidora Branković, Nikola Tomić i Ivan Kačavenda. Šminka je djelo Jovana Ruškić, a sve je snimano u „Pink Room “ studiju u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana