Ivica Dačić zapjevao sevdalinke i narodnjake FOTO/VIDEO

Agencije
Ivica Dačić zapjevao sevdalinke i narodnjake FOTO/VIDEO

Sarajevo - Ministri unutrašnjih poslova zemalja jugoistočne Evrope, učesnici Konferencije o bezbjednosti i tehnologiji na Balkanu, protekle su noći zajednički večerali na Vrelu Bosne pokraj Sarajeva, a potom su se nastavili družiti do kasno u noć, prenose agencije.

Pozitivna i vesela atmosfera vladala je tokom večere i kasnijeg druženja, čiji je domaćin bio ministar bezbjednosti BiH Sadik Ahmetović, a najaktivniji učesnik je bio premijer Srbije Ivica Dačić.

Visoke goste su zabavljali poznati pjevači Halid Bešlić i Enes Begović, a s njima je premijer Dačić u više navrata zapjevao sevdalinke i hitove narodne muzike.

Ovo, inače, nije prvi put da se Dačić "lati" mikrofona.

Prije pola godine na međunarodnom forumu “Upoznajte Srbiju kao investicionu destinaciju” u Briselu otpjevao je “Miljacku”, poznati hit Halida Bešlića.

Večeri i kasnijem opuštenom druženju, uz Ahmetovića i Dačića, prisustvovali su ministri unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić, Crne Gore Ivan Brajović, Makedonije Gordana Jankulovska, Turske Idris Naim Šahin, kao i predstavnici međunarodnih organizacija u BiH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana