Italija odabrala ovogodišnje predstavnike Evrosonga i već dominiraju na kladionicama VIDEO

G.S.
Italija odabrala ovogodišnje predstavnike Evrosonga i već dominiraju na kladionicama VIDEO

Nakon što je prošle godine italijanska rock grupa Maneskin osvojila svijet i tako ovoj zemlji izborila pobjedu na Evrosongu, Italija i ove godine na takmičenje odlazi obećavajući. A pjesma koja je odabrana sinoć, već se nalazi na vrhu kladionica.

Na sinoćnjem 72. po redu Festival di Sanremo pobjedu je odnijela pjesma “Brividi”, koji su izveli Mahmood i Blanco osiguravši tako svoj odlazak na ovogodišnje takmičenje za najbolju pjesmu Evrope.

Čim su stupili na scenu, dvojac je djelovao obećavajuće, a unatoč konkurenciji, izborili su svoj odlazak na Evrosong koji će se ove godine održati u Torinu.

Da ova dva mladića nisu osvojili samo Italijane, dokazuju i kladionice na Evrosongu gdje se ova pjesma odmah našla na prvom mjestu sa 16 odsto glasova, što je duplo više od Australije koja se s Jaguar Jonze i pjesmom “Little Fires” nalazi na drugom mjestu.

Ipak, još uvijek nisu poznati predstavnici svih zemalja koji će se takmičiti na ovogodišnjem Evrosongu te nije garantovano da se rezultat, koji možete pratiti ovdje, neće promijeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana