Hrvati zgroženi pjesmom koja će ih predstavljati na Evroviziji: Promašaj, ispadamo odmah VIDEO

G.S.
Hrvati zgroženi pjesmom koja će ih predstavljati na Evroviziji: Promašaj, ispadamo odmah VIDEO

Mia Dimšić pobjednica je ovogodišnje Dore sa svojom pjesmom 'Guilty Pleasure' i Hrvatsku će predstavljati na Eurosongu u Torinu.

"Ovo mi je sad jako nestvaran trenutak. Danas sam shvatila da imam oko sebe najbolje ljude i najbolji tim na svijetu", rekla je Mia nakon što je proglašena pobjednicom ovogodišnje Dore, ukupnim glasovima žirija i gledalaca. Takođe se zahvalila svim kandidatima.

"Želim se zahvaliti svima vama kandidatima što sam toliko uživala s vama u ovih nedjelju dana. Stvarno jesam. Pamtiću vas sve i nosiću vas sve u srcu", poručila je pobednica.

Ipak, entuzijazam pobjednice ne dijele oni koji su pjesmu čuli, makar se tako čini po komentarima ispod videa na Jutjubu.

"Ne shvatam kako je ovo pobjedilo. Čitam ove komentare - 90 odsto pljuvanje i čitam komentare na Marka - 90 odsto čuđenje kako nije pobjedio", "Nadam se samo da će Mia pogledati rejtinge s drugim pjesmama iz drugih država i shvatiti koji je promašaj njena pjesma", "Opet ispadamo već prvo veče Eurosonga", "Dobra pjesma za liječenje poremećaja i bolesti", pišu Hrvati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana