Grupa “Zoster” u posjeti “Banjalučkoj pivari”: Neobavezno druženje, ali za pamćenje

G.S.
Grupa “Zoster” u posjeti “Banjalučkoj pivari”: Neobavezno druženje, ali za pamćenje

BANjALUKA - Posjeta mostarske grupe “Zoster” “Banjalučkoj pivari” pokazala je da neformalno druženje može biti za pamćenje.

“Banjalučka pivara” ugostila je poznate muzičare i tom prilikom im predstavila najnoviji proizvod: “nektar bez filtera”. Susretu između umjetnika i pivara prisustvovalo je i pet najsrećnijih ljubitelja kvalitetnog piva i zaljubljenika u muziku “Zostera”. Članovi benda navode da su zahvalni na podršci koju im pruža “Banjalučka pivara”.

- U Banjaluci se osjećamo kao kod kuće i to je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Vezani smo za ovaj grad i ovdje imamo mnogo prijatelja, a posebno zato što je naše prvo gostovanje izvan Mostara bilo u Banjaluci i to davne 2002. godine. Ovo je drugi put kako smo u “Banjalučkoj pivari”, a prvi put sam bio sa grupom glumaca kada sam snimao seriju “Koža”. “Nektar” pivo mi je super, a piti nefiltrirani “nektar” u srcu pivare je zaista vrhunski osjećaj - izjavio je Mario Knezović, frontmen benda “Zoster”.  Iz “Banjalučke” pivare kažu da su srećni i ponosni što su imali priliku ugostiti grupu “Zoster” i predstaviti im najnoviju kreaciju “nektar bez filtera”.

- Ovo druženje je idealan spoj umjetnosti i vrhunske pivske tradicije. Takođe, ovo je bila prilika da se naši vjerni potrošači susretnu sa svojim omiljenim bendom i zajedno sa njima isprobaju naše najnovije pivo “nektar bez filtera”. Bilo nam je zadovoljstvo stvoriti jedno ovakvo iskustvo, a i sigurno je da ćemo imati još ovakvih događaja - kazala je Andrea Lizdek, marketing menadžer “Banjalučke pivare”. Treba spomenuti i to da je posjeta “Zostera” realizovana zajedno sa ekipom “OK muzik tima”, u čijoj produkciji je bend odsvirao dvostruki koncert tokom proteklog vikenda, uz podršku “Banjalučke pivare” i njihovog novog proizvoda “nektara bez filtera”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana