Goran Karan održao koncert u Beogradu

Tanjug
Goran Karan održao koncert u Beogradu

BEOGRAD- Hrvatski pop muzičar Goran Karan održao je tročasovni koncert u Velikoj sali Mts Dvorane u Beogradu.

Poslije tri godine pauze domaću publiku sinoć su ponovo obradovali hitovi čuvenog splitskog tenora: „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ostani“, „Lipa si lipa“, „Lolita“, "Anđele", ali i najnoviji singl „Ne da mi pisma“ kojom se prvi put predstavio na ovogodišnjem letnjem Splitskom festivalu.

I kako je sam, splitski tenor Goran Karan rekao uoči koncerta u mts Dvorani - “Stihovi su dozvali muziku“, govoreći o najnovijim pesmama, tako je i bilo i ove večeri, jer stihovi su iznenadili i uz muziku dozvali i prepunu salu nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

Podsjetimo, Goran Karan je sinoć nastupio po treći put u ovoj dvorani, nakon rasprodatih koncerata 2018. i 2019. godine.

Publika je sve pesme pevala horski, ne praveći greške u stihovima pesama, a ni u ritmu, jer je uz “Lolitu”, “Vagabundo” i druge brže pesme igrala cela Dvorana.

Bila je ovo jedna plesna koncertna sala, a uz stihove velikih hitova Beograđani su se na trenutak zaputili put mora.

Pop pevač Karan je vlasnik više priznatih muzičkih nagrada.

Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop kantautora, ali i veliki humanista, tokom svoje karijere objavio je mnoge singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, i ostvario duete sa značajnim izvođačima i umetnicima iz zemlje i sveta.

Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem, Rajkom Dujmićem, Severinom Vučković sa kojom je i glumio u hrvatskom mjuziklu "Naša bila štorija" .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana