Glumci iznenađeni uspjehom serije “Tajne vinove loze”: Priča o ljubavi i patnji osvojila publiku

G.S.
Glumci iznenađeni uspjehom serije “Tajne vinove loze”: Priča o ljubavi i patnji osvojila publiku

Serija “Tajne vinove loze”, koju svakodnevno prati blizu dva miliona gledalaca, pobrala je brojne pohvale. Porodice kojima je vino jedina zajednička tačka osvojile su srca publike ako je suditi po gledanosti i prvim kritikama.

Glumci Sena Đorović i Nebojša Milovanović, koji u seriji igraju bračni par, kazali su da su iznenađeni uspjehom. Prvu epizodu pogledalo je više od 1,8 miliona gledalaca, a i naredne su ostvarile sličnu gledanost.

- Znali smo da serija ima potencijala i tako smo i pristupili celoj priči i veoma ozbiljno smo radili svoj posao, ali desilo se ono što svi mi uvek priželjkujemo, a ne možemo uvek i da očekujemo, stvorila se neka vrsta hemije između nas i publike - rekao je Milovanović koji u seriji tumači lik Zorana Tomovića.

Glumica Sena Đorović istakla je da, kada je vidjela glumačku podjelu, nije sumnjala u uspjeh serije.

- Scenario je u toku rada nadograđivan i mi sami smo ga usput otkrivali i gotovo do kraja nismo znali šta će se sve desiti. Svi smo se trudili da dobro odradimo svoj posao i bila je odlična atmosfera na oba seta, i na istoku i na severu. Što se mene lično tiče, bila sam iznenađena da mi je uopšte ponuđena jedna ovakva uloga, jer sam do sada bila mnogo više vezana za pozorište - navela je Đorovićeva i dodala da je, kada su je zvali produkcija i Marko Manojlović, jedan od reditelja, prihvatila ulogu odmah.

Objasnila je da ju je to veoma iznenadilo jer tako nešto nije igrala u pozorištu.

- Linu, koju igram u seriji, pokreće ljubav prema porodici i mužu. Ona se zahvaljujući tome do kraja bori za njih. Ona kreće iz jedne trpne startne pozicije i nekako se na svoj način razvija i donosi odluke koje se tiču porodice i braka. Svi likovi u sebi nose izvesnu patnju i neko trpno stanje, ali suštinski ih povezuje ljubav - ispričala je Đorovićeva.

Đorovićeva i Milovanović smatraju da je serija “Tajne vinove loze” porodična melodrama, ali da ima krimi-elemenata.

Serija se emituje na RTS-u svakog dana od 20 časova, a glavne uloge glume Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana