Glumac pobjedio zavisnost od alkohola i vratio se ženi

Agencije
Glumac pobjedio zavisnost od alkohola i vratio se ženi

Ko je zaboravio na “Igru prijestola” i omiljenog nam Džona? Poznati glumac Kit Harington primjećen je kako opušteno, sa novom frizurom, sjedi na ručku sa prijateljem u Londonu, nakon što je napustio poznati rehabilitacioni centar.

Zvijezda popularne serije slikana je sa nepoznatim prijateljem kako pije vodu u jednom od poznatih hotela. Nedavno je Kit napustio velnes centar u Konektikatu u kome je odsjeo krajem juna kako bi izliječio stres i zavisnost od alkohola, piše Metro.

Obučen u bijelu košulju i farmerke, izgledao je savršeno. Prošlog mjeseca, on i njegova supruga Rouz Lesli proslavili su godišnjicu braka zajedno u Britaniji.

Oni su rekli sudbonosno “da” 23. juna 2018. godine u Škotskoj i proslavili su godišnjicu u junu par dana nakon njegovog povratka sa terapije. Prema riječima izvora bliskom paru, oni su taj dan proveli zajedno u Londonu uživajući u toplom ljetnjem vremenu.

“Dok je on bio na terapiji ona se primirila i sklonila od očiju javnosti. Sva njihova snaga bila je usmjerena na Kitov oporavak. I zaista on sada izgleda bolje. Njih dvoje su mnogo srećni”, rekao je jedan njihov prijatelj.

Kit (32) i Rouz (32) vjenčali su se u jednoj crkvi u Škotskoj, a nakon ceremonije slavlje je nastavljeno u zamku Rouzine porodice. Među zvanicama našle su se i njihove kolege sa snimanja serije. Njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo nakon snimanja ljubavnih scena u seriji “Igra prestola”, prije nego je njen lik tragično nastradao u četvrtoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana