Gdje su danas bivše djevojke Miloša Bikovića

GS
Gdje su danas bivše djevojke Miloša Bikovića

Vijest da je djevojka Miloša Bikovića Ivana Malić u poodmakloj trudnoći i da dugogodišnji par čeka bebu odjeknula je juče u medijima. Jedan od popularnijih srpskih glumaca i njegova izabranica iz Crne Gore mesecima su krili srećnu vijest, ali pošto je informacija dospjela u javnost, Biković se tim povodom i oglasio na Instagramu, te naveo da su srećni što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Privatni život Miloša Bikovića oduvijek je intrigirao javnost, a prije lijepe pravnice poznati glumac ljubio je poznate srpske ljepotice.

Anja Alač

Jedna od prvih ljubavi Miloša Bikovića bila je koleginica Anja Alač. Ćerka proslavljene glumice Vesne Čipčić i popularni glumac zavoljeli su se na fakultetu, u vezi su bili prije gotovo 10 godina, a nakon raskida Anja je uplovila u romansu sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Nakon kraha te ljubavi, vratila se u naručje Bikoviću, kada su 2015. riješili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu željeli da komentarišu svoju vezu. Ostali su u dobrim odnosima.

Anja Alač je danas u braku sa aritekrom i konceptualnim umetnikom Andrejem Josifovskim, poznatijim pod imenom Pijanista, sa kojim ima dvogodišnjeg sina Alekseja. Par se ove godine vjenčao u tajnosti, a najvažnija zvanica na vjenčanju bio je njihov nasljednik.

Brankica Sebastijanović

Još jedna glumica koja je bila Bikovićeva ljubav jeste Brankica Sebastijanović. Kad su započeli vezu, ona je još studirala, a njegova karijera bila je na početku. Bili su partneri u filmu i seriji „Samac u braku“. Njihova ljubav trajala je oko četiri godine, a pažnju javnosti su posebno privlačili zbog odluke da se „čuvaju za brak„. O svojoj odluci su i sami govorili u medijima.

Nakon raskida, lijepa glumica poznata po ulozi u seriji „Zona Zamfirova“, „Sinđelići“ i „Urgentni centar“ se rijetko eksponira u medijima i o njenom životu se malo toga zna.

Saša Lus

Ruska glumica Saša Lus i Miloš Biković upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog izdanja“Voga“. Bili su zajedno nekoliko mjeseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenku su osudili i prozvali preljubnicom.

Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli prije nego što je ta fotka nastala, ali da nisu obavijestili javnost.

Saša Lus krasila je naslovne strane najprestižnijih svjetskih magazina i nosila modele poznatih kreatora, a ubrzo nakon raskida sa glumcem, oprobala se i kao glumica. Glumila je u ruskom akcionom trileru „Anna“ 2019. godine, američkom filmu „Shattered“ 2022. i ove godine u filmu „Sheroes“.

Aglaja Tarasova

Još jedna Ruskinja koja je pala na šarm Bikovića je prelijepa glumica Aglaja Tarasova. Bila mu je partnerka na filmskom platnu u filmu „Led“. Bili su u vezi od 2016, a Biković je u aprilu 2018. objavio da su raskinuli.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gdje je bila njegova pratilja na vjenčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Aglaja se druži i sa našom glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima i u Rusiji.

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Arina Vološina

 

Biković se zabavljao i sa plesačicom Arinom Vološinom iz Ukrajine.

Prelijepa Arina Vološina podigla je javnost na noge kada je iznijela optužbe na račun Bikovića da se ponašao veoma grubo u vezi. Tada je istakla da je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Barbara Tatalović

Barbarina veza s Milošem iznova je bila u centru pažnje nakon što je Ruskinja Arina Volšina prije dvije godine ispričala kako za godinu dana sa Bikovićem nije živjela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, ali džaba. Barbara ju je podržala, izjavivši da je Biković bio manipulativan u vezi.

Miloš Biković nikad nije komentarisao ove njene riječi niti se branio.

Barbara Tatalović jedna je od najlepših srpskih manekenki. Zovu je i najljepšom Valjevkom koja je osvojila svijet harizmom.

Zanimljivo je da je Barbara zapravo rođena u Holandiji, ali je djetinjstvo provela u Valjevu, gdje je završila turizam u ekonomskoj školi, a onda se vrlo brzo probila u svijetu mode.

Poslije Bikovića ona je sreću našla pored sportiste Igora Davidovića, što u početku nije željela da otkriva javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana