Exit Dance Arena Belgrad: Hot Since 82 u Glavnom hangaru Luke Beograd

Tanjug
Foto: Exit

BEOGRAD- Hedlajner Exit-ove mts Dance Arene i jedan od najuspješnijih britanskih producenata i DJ-eva Hot Since 82, stiže 25. marta u Beograd, na veliki Exit Dance Arena Belgrad Takeover događaj, koji će biti održan u Glavnom hangaru u Luci Beograd.

Nova Exit-ova žurka, organizovana u saradnji sa Blenderom, napraviće idealno zagrijevanje za ovogodišnje izdanje Exit festivala, uz poseban naklon kolosalnoj mts Dance Areni, svjetski poznatom epicentru elektronske muzike.

Ljubiteljima tech house i deep house zvuka Hot Since 82 donijeće najsofisticiraniju muziku i duh jednog od najvećih globalnih elektronskih podijuma, a najava ovog izuzetnog događaja uvod je i u veliku objavu kompletnog elektronskog programa Exit festivala koja stiže kroz nekoliko dana!

Prvi kontingent veoma ograničenih ulaznica biće u prodaji danas u podne, na prodajnim mjestima i online stranicama Gigs Tiksa, a očekuje se da će biti rasprodat za manje od 24 sata.

Ulaznice će biti dostupne po poklon cijeni od 26.5 KM, uz 40 odsto popusta u odnosu na krajnju cijenu, dok će VIP ulaznice biti dostupne po promotivnoj cijeni od 40 KM.

Hedlajner najvećih svjetskih elektronskih bina i zaštitno lice svjetskog tech house zvuka, Hot Since 82, više od decenije dominira globalnom muzičkom scenom, dok njegovu muziku kritičari opisuju kao "najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji".

Ovaj producent, DJ i osnivač izdavačke kuće Knee Deep In Sound dobitnik je prestižne DJ nagrade u kategoriji Najbolji tech house DJ i višestruko je nominovan za različita priznanja u sferi elektronske muzike.

Našao se u top 10 najtraženijih producenata svih vremena na Bitport-u remiksom pjesme Green Velveta "Bigger Than Prince", poznat je po lajv nastupima na vodećim svjetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, a iza njega su i brojne svjetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda Taken.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana