Emitovanje posljednjih epizoda serije “Supernatural” počinje 8. oktobra: Braća Vinčester dolaze do kraja puta

G.S.
Emitovanje posljednjih epizoda serije “Supernatural” počinje 8. oktobra: Braća Vinčester dolaze do kraja puta

Nakon petnaest sezona na televiziji serija “Supernatural” u oktobru dolazi do kraja svog puta, poslije nekoliko mjeseci pauze i priprema.

“Supernatural” je trebalo da bude završen ranije ove godine velikom proslavom serije na kanalu CW, ali zbog pandemije snimanje posljednjeg niza epizoda bilo je otkazano.

Snimanje uskoro počinje, a za kraj sezone isplanirano je da ukupno bude prikazano dvadeset epizoda, od kojih je snimljeno osamnaest, dok su posljednje dvije epizode ostale nedovršene. Emitovano je trinaest epizoda.

Serija se na televiziju zvanično vraća 8. oktobra, dok će finalnoj epizodi, koja će biti emitovana 19. novembra, prethoditi jednočasovni specijal “Supernatural”: The Long Road Home”.

Prva epizoda ove serije emitovana je 13. septembra 2005, a do sada je prikazano ukupno 320 epizoda.

Serija prati braću Sema i Dina Vinčestera koji život provode na putu, loveći natprirodna bića i boreći se sa sopstvenim demonima. Put kući dug petnaest godina za njih dvojicu konačno će biti završen, a obožavaoci se nadaju da će tvorci serije ovu priču zaključiti i dovršiti na pravi način.

Glavne uloge u seriji tokom svih ovih godina igrali su Džared Padaleki, Džensen Ekls i Miša Kolins.

Glumac Džensen Ekls, istog dana kad je najavljen datum emitovanja posljednjih epizoda, objavio je da uskoro prelazi i na novi projekat, odnosno da će glumiti jednu od uloga u trećoj sezoni serije “The Boys”, koja je u pripremi. On će igrati ulogu originalnog superheroja, a u pitanju je Soldier Bodž.

Dok će obožavaoci obje serije bez sumnje biti oduševljeni ovom najavom, najviše uzbuđena osoba je Erik Kripke, tvorac obje serije.

- Kad sam bio dijete, imao sam lud, nemoguć san - pružiti Džensenu Eklsu priliku da dobije posao. Srećan sam što mogu reći da se taj san ostvario. Džensen je nevjerovatan glumac, još bolja osoba, miriše na toplu čokoladu i čokoladne kolačiće, a ja ga smatram bratom. Kao prvi superheroj, on će donijeti toliko humora, patosa i opasnosti u ulogu. Jedva čekam da mu se ponovo pridružim i dovedem malo natprirodnog u seriju “The Boys” - naveo je on.

Druga sezona ove serije biće emitovana 4. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana