Dženifer Lopez i Maluma objavili album "Marry Me"

Tanjug
Foto: Agencije

NjUJORK - Popularne muzičke svjetske zvezde Dženifer Lopez i Maluma objavile su album “ Marry Me ” kao muziku iz istoimenog filma u kome i glume, u izdanju diskografske kuće “Sony Music” iz Njujorka, odnosno ogranka “Sony Latin Music”/”Arista”, saopštio je distributer za region “Menart”.

Za sada je muzika iz filma soundtrack dostupna na svim važnim digitalnim servisima, a disk kao fizičko izdanje će biti u prodaji početkom marta.

Film je u Srbiji preveden kao "Ti si taj" u distribuciju kuće "Taramount film", i krenuo je da se prikazuje u domaćim bioskopima od 10. februara.

Soundtrack "Marry Me" uključuje pop, latino pop, reggaeton i remiks verzije originalnih pesama Malume i Lopezove.

Među njima je i već poznati hit “Pa'' Ti", koga potpisuju Lopez, Maluma, Elena Rose.

Album u prvi plan ističe vokalne mogućnosti Dženifer Lopez, kao što je u baladi "On My Way (Marry Me) a spot ove pjesme režirao je Santiago Salviče koji samo na Jutjub kanalu ima skoro 7 miliona pregleda.

Na albumu je i Malumina balada "Segundo", kao i nježni duet Lopezove i Malume - "Marrz Me"

Takođe prisutne su i pesme koje peva Lopez - "Church", "After Love (Part 1)", "Nobody''s Watching", "Love of My Life", i od Malume - "1 En 1 Million

U modernoj ljubavnoj priči - romantičnoj komediji “Marry Me” o slavnima, braku i društvenim mrežama, Lopez glumi superzvezdu Kat

Valdez koja sa novom muzičkom zvezdom Bastianom (Maluma) čini najseksepilniji par na svijetu.
 

Oni odlučuju da se vjenčaju pred publikom povodom uspešnog zajedničkog singla “Marry Me”.

Ceremonija treba da se prenosi uživo preko društvenih platformi, ali u publici na koncertu je i Oven Vilson koji glumi učitelja matematike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana