Dženan Lončarević pomjerio granice: Napravio spektakularan koncert na Kastelu VIDEO

G.S.
Dženan Lončarević pomjerio granice: Napravio spektakularan koncert na Kastelu VIDEO

Spektakularan koncert regionalne zvijezde Dženana Lončarevića. održan je sinoć u Banjaluci. Ljetna pozornica tvrđave Kastel bila je puna do posljednjeg mjesta, a Lončarević je nizao hit za hitom, što je publiku diglo na noge. Pored domaćih posjetilaca, koncert su popunili i gosti koji su u Banjaluku došli samo zbog njegovog koncerta.

Hiljade i hiljade posjetilaca sinoć je bilo na ljetnoj pozornici Kastela i svi su u glas pjevali mnogobrojne hitove Dženana Lončarevića.

"Sundance festival Banjaluka 2024" opravdao je sva očekivanja publike, a što se moglo vidjeti po atmosferi na koncertu.

Da je Lončarević profesionalac s dušom i glasom slavuja, posjedočiće mnogi koji su sinoć plesali, veselili se, ali i plakali uz neke od najemotivnijih pjesma koje je ovaj pjevač spremio za banjalučku publiku.

Hvala ti suboto uvečer", "Piješ sine", "Laufer", "Casino", "Odavde do neba" su samo neki od hitova kojima je Lončarević počastio publiku, a tu su bile još neke izvedbe od drugih pjevača koje je publika primila i uglas pjevala sa njim.

Peđa Medenica i Dragana Rakčević Gaga bili su gosti koncerta, koji su dodatno podgrijali atmosferu.

Koncert je završio jednom od napoznatijih balada, a publika je u glas cijeloj Banjaluci pjevala pjesmu "Laku noć" kao uspavanku i oproštaj od koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana