Džastin Biber među zvijezdama koje su nastupile na zabavi za sina najbogatijeg Indijca

Tanjug
Foto: Agencije

LONDON- Pjevač Džastin Biber priključio se nizu međunarodnih zvijezda koje su nastupile na zabavi priređenoj za sina najbogatijeg čovjeka Indije i njegovu buduću suprugu, koji uskoro treba da se vjenčaju.

Biber je proteklog vikenda doputovao iz Kanade u Mumbaj da bi nastupio za buduće mladence, Ananta Ambanija i Radiku Merčant, i njihove goste.

Na prvoj zabavi koju je bogati par priredio uoči svog vjenčanja nastupila je Riana, dok su na drugoj, tokom krstarenja Mediteranom, pevali Kejti Peri, Bekstrit bojz i italijanski tenor Andrea Bočeli.

Još nije poznato koja zvijezda će nastupiti na samom vjenčanju predstojećeg vikenda, a društvenim mrežama se širi informacija da bi to mogla biti Adel. 

Najbogatiji čovjek Indije Mukeš Ambani je za vjenčanje svog najmlađeg sina do sada potrošio više nego za svadbu svoje kćerke, na kojoj je nastupila Bijonse. 

Bogatstvo Mukeša Ambanija, koji se nalazi na čelu “Rilajens Indastri”, procjenjuje se na 115 milijardi dolara, pokazuju podaci sa Forbsove liste najbogatijih ljudi svijeta.
    
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana