Dvostruki spektakl na Kastelu: Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić na banjalučkom “Vikend festu”

G.S.
Dvostruki spektakl na Kastelu: Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić na banjalučkom “Vikend festu”

BANjALUKA - Dvije muzičke zvijezde - Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić održaće zajednički koncert u Banjaluci pod nazivom “Jedna noć, dva koncerta” na “Vikend festu” 16. jula sa početkom od 21 čas.

Popularni “Vikend fest” ponovo se održava u Banjaluci nakon pauze od dvije godine zbog “kovid” situacije i u grad na Vrbasu vratila se muzika pod vedrim nebom.

- Sredina jula biće u znaku zajedničkog koncerta zvučnih imena, velikih profesionalaca, miljenika publike i najpopularnijih izvođača domaće muzike Saše Matića i Cece - kažu organizatori “Vikend festa 2022”, agencija “Travel 4 fun”.  Prethodnih godina “Vikend fest” je okupio brojna i takođe velika imena domaće estrade, a na istoj lokaciji u muzici je uživalo oko 30.000 posjetilaca po festivalu.

- Ubijeđeni smo da će ove godine atmosfera na koncertima biti još ljepša i bolja! Pozivamo vas da se zajedno provedemo, pjevamo i uživamo uz velike i vječne hitove Cece i Saše, te da vam ovo ljeto ostane u lijepom sjećanju uz “Vikend fest” i Banjaluku - naveli su iz agencije “Travel 4 fun”. Cijene karata iznose “Standard” - 30 KM, “Fun pit”- 40 KM i VIP -50 KM. Prodajna mjesta su Trg Krajine Banjaluka, agencija “Travel 4 fun” i onlajn platforma www.kupikartu.ba .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana