Donosimo program i satnice desetog po redu Nektar OK Festa

G.S.
Donosimo program i satnice desetog po redu Nektar OK Festa

Pred nama je deseto izdanje Nektar OK Festa 2024, koji će se ove godine na Tjentištu održati 19/20/21 jula. Poznate su i satnice kompletnog programa po danima.

Festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan prije zvaničnog početka festivala /četvrtak, 18. juli od 12:00/ kada smo za one najvjernije OK kampere pripremili sjajan program na Jägermeister OK stage-u u OK kampu, na kojem će istoga dana od 21:00 nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci.

Prvi festivalski dan /petak, 19. juli/ započinje na OK summer stage-u od 12:00 uz DJ program za koji će se pobrinuti Nebs Jack i Rezitend DJ. Potom slijedi nastavak programa na Jägermeister OK stage-u od 13:45 u OK kampu uz Bjesove, Who See, Pero Defformero. U Vivia corneru (13:00) očekuje nas i „Land art radionica", uz edukaciju kako od prirodnih materijala kreirati umjetničko djelo. Od 21:00 ljubitelji filma uživaće u OK Cinema zoni, uz projekciju „Gipsy Mafija – To smo što smo". Večernji sati na Visa Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svjetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH – Thievery Corporation, uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fiumens,  Zoster, Sunshine. Program počinje od 19:00. Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati slijedi program na OK After Party u OK kampu od 00:00 uz  Mladen Tomic, , Technasia, Rezident DJ.

Drugi festivalski dan /subota, 20. juli/ starta uz Mladena Tomica i Nemax na OK Summer stage-u kraj bazena od 12:00. Vivia corner u istom terminu kao i prethodnog dana od 13:00 rezervisan je za radionicu cijanotopije. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jägemeister OK stage-u pobrinuti Tamikrest, Atheist Rap, Bad Copy. Program počinje u 13:45. Od 14:00 u OK Book zoni održaće se promocija knjige „1001 najluđi svjetski i EX-Yu rock biser", Josipa Dujmovića. OK Cinema zona u saradnji sa Dok’n’ritam festivalom donosi nam dvije projekcije od 21:00, i to „Young Untill I Die" i „Rock Bozon ". Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stage-u od 19:15 zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Nipplepeople i Svemirko. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Cristian Varela, Yakka i Rezident DJ-a, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Energiju trećeg festivalskog dana /nedjelja, 21. juli/ crpimo od 12:00 na OK summer stage-u uz Dj Jock i Yakka. Od 13:00 smo u Vivia corneru na radionici dekupaža.  Na JägermeisterOK stage-u u kampu za završetak dnevnog programa od 13:45 zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T. U OK Book zoni od 14:00 družimo se sa Saninom Karamehmedovićem na promociji zbirke pjesama „Terca na Tišinu", a od 21:00 u OK Cinema zoni provodimo još jedno filmsko veče pod zvijezdama uz projekciju filma „Riffs of Revolution ". U samom finišu na Visa Main stage-u od 19:15 uživamo uz legendarni britanski punk band The Toy Dolls, uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjani Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V.  Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa od 00:00 dočekujemo uz  OXIA, DJ Jock, te Rezident DJ-a na OK After Partiju u OK kampu.

Sve informacije o aktulenoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net /"booking

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana