Domaći izvođači na Platanus festu u kampu Platane

D. J.
Domaći izvođači na Platanus festu u kampu Platane

U etno-kampu "Platane" u Gornjoj Lepenici kod Srpca 23. juna se organizuje prvi Platanus fest na kojem će nastupiti regionalni izvođači Vanja Mišić i "Mundens" Bojan Mikulić Mikula i didžej Igor Oraščanin. Koncert počinje u 21 čas, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od sedam maraka, dok će na dan koncerta koštati 10 maraka.

Ovo je prvi veliki koncert na otvorenom u ovom kampu, a namjera organizatora je da ovaj događaj u narednom periodu preraste u tradiciju. Mlada banjalučka pjevačica Vanja Mišić, regionu je poznata po svom učešću u jednom od najgledanijih muzičkih takmičenja, X Factor adria, a sa svojom pjesmom "Prstima" stigla je čak i do prvog mjesta na domaćoj top listi MTV Adria. Kantautor Bojan Mikulić Mikula čiji hitovi su zabilježili višemilionske preglede na "Jutjubu", objavio je i svoj prvi album "Sloboda i druge bajke".

Tu je i banjalučki didžej Igor Oraščanin koji redovno nastupa po klubovima, muzičkim festivalima i drugim događajima u regionu i koji će zagrijati publiku na početku koncerta u Gornjoj Lepenici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana