Dobrotvorni onlajn koncert sa svjetskim zvijezdama 18. aprila

GS
Dobrotvorni onlajn koncert sa svjetskim zvijezdama 18. aprila

NjUJORK - Globalni dobrotvorni onlajn koncert “One World: Together at Home” (Jedan svet: zajedno kod kuće), uz učeešće velikih svetskih zvezda kao što su Andrea Bočeli ili Elton Džon, biće održan 18. aprila, sa ciljem da se podigne svijest i doprinese finansiranju globalne borbe protiv virusa COVID-19.

Dan kasnije, 19. aprila, biće prikazan snimak koncerta na televizijskom kanalu E, saopštili su iz kanala E.

Organizacija “Global Sitizen” i Svjetska zdravstvena organizacija udružile su se sa poznatim ličnostima u jedinstvenom šou programu u kome će nastupiti neke od najvećih zvezda današnjice.

Program One World: Together at Home, koji nastavlja uspijeh digitalne serije aktivnosti pod istim imenom, ima za cilj da istakne herojske napore zdravstvenih radnika i da pruži podršku Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji u borbi protiv pandemije.

Ovaj događaj predvodi Lejdi Gaga, a ekskluzivne nastupe i pojavljivanja imaće: Alanis Moriset, Andrea Bočeli, Bili Ajliš, Bili Džo Armstrong iz grupe Grin Dej, Burna Boj, Kris Martin, Dejvid Bekam, Edi Veder, Elton Džon, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Bolvin, Džon Ledžend, Kejsi Masgrejvs, Kit Urban, Keri Vašinton, Lang Lang, Ližo, Maluma, Pol Mekartni, Prijanka Čopra Džonas, Ša Ruk Kan i Stivi Vonder.

Dvosatni program vodiće poznati američki trio večernjih emisija: Džimi Felon, Džimi Kimel i Siven Kolbert i obuhvatiće nastupe najvećih svjetskih zvijezda koje doniraju multimilionske iznose fondu za solidarnost Svjetske zdravstvene organizacije.

Ovaj program će ohrabriti gledoce uz eksluzivna pojavljivanja svjetski poznatih muzičara, sportista, komičara sa glavnim ciljem da se gledoci edukuju i informišu o rizicima virusa COVID-19, prevenciji i lečenju.

Prijenos će obuhvatiti intervjue sa stručnjacima Svjetske zdravstvene organizacija kao i priče “sa prve linije” medicinskih radnika širom svijeta, o njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti kao podsjetnik za hitno reagovanje u ovom trenutku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana