Deseti festival "Banjalučki dani muzike" ispred tvrđave "Kastel"

PR
Deseti festival "Banjalučki dani muzike" ispred tvrđave "Kastel"

BANjALUKA - Najposjećeniji festival u BiH "Banjalučki dani muzike",ove godine se održava od 30. juna do 2. jula, na platou ispred tvrđave Kastel.

Ovaj festival poznat je kao mjesto najbolje zabave, susreta i druženja uz kvalitetnu muziku.

Tim povodom, direktor festivala Zoran Đurić izjavio je sljedeće: " Veoma sam sretan zbog činjenice da ove godine festival organizujemo jubilarni, deseti put.

Festival i ove godine posjetiocima pruža izuzetan muzički doživljaj sa vrhunskim izvođačima iz regiona. 

Za publiku su spremjene zanimljive nagrade kao što su "Vikend na Jahorini", besplatno ljetovanje, a poseban poklon je besplatan ulaz do 20.30, a nakon toga minimalna cijena ulaznice od 10 KM. 

Festival se organizuje na platou ispred Kastela, jedinom mjestu na kojem se svira isključivo rok end rol. Pored odlične žive muzike, posjetioci će moći da uživaju u  velikom izboru najpoznatijih pivskih brendova, dobroj gastronomskoj ponudi i najvećem luna parku na Balkanu. 

Kao i svake godine, očekuje se veliki broj turista iz regiona i sa partnerskom  agencijom  Good Host -  Dobar domaćin, dogovorili da tokom tri dana festivala, za posjetioce organizuju raznovrsne  dnevne sadržaje: obilaske Banjaluke i okoline, vožnju dajak čamcem i druge turističke sadržaje.".

Festival je svojim desetogodišnjim postojanjem uveliko doprinjeo pozicioniranju Banja Luke kao muzičkog i turističkog središta.

Tokom tri festivalska dana nastupiće: Magnifico, Divlje jagode, Eyesburn, Osvajači, Smoke Mardeljano, Dža ili Bu, Regina & Elena Ristevska, Racija, EKV tribute band, Rainmaker Iron Maiden tribute, Azra tribute band, Respirator, Euphoria i Aberdar.

Program svakog dana počinje u 19. 30  i završava u  03 h narednog dana,

Ulaznice za festival po cijeni od 10 KM, mogu se kupiti na prodajnom mjestu ispred RK ,,Boska", putem platforme kupikartu.ba i na ulazu u koncertni prostor.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon: 066 905 399.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana