Demofest poklanja osam koncerata u susret 10. rođendanu

Glas Srpske
Demofest poklanja osam koncerata u susret 10. rođendanu

U susret jubilarnom, desetom izdanju, "Demofest" je odlučio da svojoj publici pokloni čak osam koncerata, koji će biti održani 14. i 15. jula na nekoliko lokacija u Banjaluci.

Tako će publika uoči desetog rođendana najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi moći da čuje izvođače koji su nastupali na različitim izdanjima "Demofesta", bez obzira na to da li su osvojili neku nagradu ili ne. Bendovi koji će zasvirati na "Demofestovim" najavnim koncertima su "Rezerve", "Rolin Humes", "Low Peak Charlie" i "Kontradikshn", kao i "Brutal protest", "Voodo Mojo", "Big Strip Gorila" i "Garage In July ".

Ovogodišnje izdanje "Demofesta" će biti održano od 20. do 22. U revijalnom programu će nastupiti "Rudimental" DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Fukerman, "Dubioza kolektiv", kao i Edo Maajka, "Bad Copy ", "Lačni Franz" i "Projekt Rakija". Zasviraće i prošlogodišnji pobjednici "Seine", "Letarg i Degeneza, a za lokalnu podršku biće zaduženi "Sopot", "Shangai Street Fight" i "Važno obavještenje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana