Dejvid Švimer demantovao glasine o vezi sa Dženifer Eniston

GS
Foto: Agencije

Nakon što su zvijezde kultne serije "Prijatelji" Dženifer Eniston i Dejvid Švimer javno priznali da su postojale iskre među njima, juče se pojavila informacije da su dali šansu svojoj ljubavi.

Međutim, danas je Švimerov predstavnik prekinuo glasine, rekavši da su lažne, čime je isključeno nagađanje da bi njih dvoje zaista mogli biti par u stvarnom životu.

Nada u potencijalnu vezu između Eniston i Švimera rasla je mjesecima, nakon što je par otkrio da su imali osjećanja jedno prema drugom tokom snimanja kultnih "Prijatelja".

Tokom ponovnog okupljanja, Švimer  je rekao voditelju Džejmsu Kordenu da su postojale simpatije, ali da veza nije bila moguća jer je jedno od njih uvijek bilo u vezi i nikada nisu prešli tu granicu.

Juče su se pojavile glasine da se par zbližio nakon specijalne emisije, a Švimer je navodno provodio vrijeme kod Enistonove.

"Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je prisjećanje na prošlost probudilo osjećaje kod njih oboje i da je hemija koju su uvijek morali sahranjivati još uvijek tu", rekao je izvor američkim medijima.

Nije iznenađujuće da je vijest uzburkala društvene mreže jer su se obožavaocinadali da bi jedan od najpoznatijih televizijskih parova mogao postati stvarnost, nakon gotovo 20 godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana