Čuveni atleta i motivacioni govornik na otvaranju „Egzita“

Tanjug
Čuveni atleta i motivacioni govornik na otvaranju „Egzita“

NOVI SAD - Holanđanin Vim  Hof, atleta i motivacioni govornik, dolazi 10. jula na otvaranje „Egzit“ festivala, najavili su danas organizatori.

-Za Hofa je čula gotovo svaka osoba na našoj planeti. Čovjek koji se poigrao sa naukom ostavivši mnoge učene ljude nijemim, izlažući se ekstremno niskim temperaturama i plivanjem u zaleđenim vodama, a oslanjajući se isključivo na tehnike disanja i snagu uma - naveo je festival.

Iz Egzita su saopštili da će Hof tokom dana u Loft bašti u Novom Sadu održati govor povodom otvaranja festivala, "gdje će probuditi supermoći koje svi nosimo u sebi, i prenijeti okupljenima deo svojih iskustava i znanja".

Kako je najavljeno, uveče će tokom ceremonije otvaranja festivala na Petrovaradinsku tvrđavu "nastaviti pokretanje supermoći u svakom smislu".

ćTako će okupljeni, uz Hofa, imati priliku da čuju i Stefandosa Sifandosa, Oren Harisa  kao i projekat „Muzika nade“, dobrotvorni program koji svakom djetetu pruža mogućnost potpuno besplatnog obrazovanja putem muzike, za šta su dobili priznanje Unicef-a - naveo je festival.

Kako je najavljeno, 10. jula, nultog dana festivala nastupiće na Tesla junivers  bini Bejbi Lazanja, Iniko, Burak Jeter  sa Dimaš Kvadajbergenom, Vajt Feng (Whyte Fang), Keni Nije Mrtav, Teja Dora i Luk Blek). Festival Egzit biće održan, od 10. do 14. jula uz nastupe izvođača poput Black Eyed Peas, didžeja Karla Koksa, gitariste Toma Morela i brojnih drugih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana