Četiri izložbe i dvije muzičke promocije na 10. Demofestu

Glas Srpske
Četiri izložbe i dvije muzičke promocije na 10. Demofestu

Banjalučki "Demofest" je otkrio i posljednji dio pratećeg programa, koji će se održavati u Banskom dvoru Kulturnom centru tokom sva tri festivalska dana od 20. do 22. jula u dnevnim terminima, a ulaz na sve sadržaje će biti besplatan.

Festival će zvanično biti otvoren u četvrtak, 20. jula u 12 časova "Demofest" izložbom "10 godina vrhunskog zvuka", povodom desetog rođendana najvećeg festivala demo bendova u jugoistočnoj Evropi, a riječ je o izložbi fotografija, koncertnih plakata, majica i ostalih memorabilija "Demofesta". Istog dana u 16.30 časova, biće otvorene izložbe "Nešto je puklo u meni" i "The Good Wife" u saradnji sa Beogradskim mesecom fotografije.

Posljednja izložba "Žene slikaju žene u muzici" će biti otvorena u petak, 21. jula u 12.30 časova, u saradnji sa "Zonom muzike" iz Zenice, koja okuplja karikaturistkinje iz regiona. Posljednji dan pratećeg programa "Demofesta", tj, subota 22. jul, biće namijenjen muzičkim sadržajima, pa će publika od 11.30 časova moći da prisustvuje promociji banjalučkih bendova "Sopot", "Shanghai Street Fight" i "Važno obavještenje", a od 15 časova promociji albuma grupe "Seine", pobjednika "Demofesta 09".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana