Bili Ajdol spremio novo izdanje sa žestokim rok zvukom VIDEO

B.P.
Bili Ajdol spremio novo izdanje sa žestokim rok zvukom VIDEO

NjUJORK - Čuveni rok muzičar Bili Ajdol objaviće nastavak svog EP izdanja "The Roadside ", koje bi trebalo da izađe tokom ljeta.

Ajdol je prošlog septembra objavio pomenuti EP, sa četiri nove pjesme, što je bila njegova prva nova muzika od albuma "Kings & Queens Of The Undergound " iz 2014.godine.

Pomenuto izdanje, koje je producirao Buč Valker pokazlo je ranjivu stranu Ajdola, sa emotivnom numerom "Bitter Taste " usredsređenim na njegovu skoro fatalnu nesreću na motoru 1990. godine. Dugogodišnji gitarista i saradnik Stiv Stivens kaže da je pjevač već završio novi EP koji će biti mnogo teži od svog prethodnika.

-Imamo još novih snimaka koje smo završili, a koji će izaći kao novi EP i ovo će biti neka druga strana "The Roadside". Mnogo je teži zvuk. Željeli smo da bude lično i intimno u prvom krugu, ali ova je teška i druga strana medalje sa agresivnijim rok komadima- rekao je Stivens dodajući kaže da su on, Ajdol i producent Voker u suštini formirali tim za pisanje pjesama od tri čovjeka dok su snimali "The Roadside", da bi odradili pjesmu svakog dana.

On takođe hvali producenta, koji je poslednjih godina sarađivao sa grupama poput "Green Day ", "Wezzer" i "Fall Out Boy ", zbog njegovog spoja modernih produkcijskih tehnika i senzibiliteta za pisanje pjesama stare škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana