Beskontaktno plaćanje na “OK festu”

Glas Srpske
Beskontaktno plaćanje na “OK festu”

Od ove godine “Nektar OK fest” uvodi i jednu novinu, a riječ je o beskontaktnom plaćanju i kupovini unutar festivalske zone na Tjentištu, kao i unutar samog OK kampa.

To znači da će se sva plaćanja, osim kupovine ulaznica za program na glavnoj bini i samih OK kamp paketa (kamp plus ulaznica), koji se budu kupovali na licu mjesta, prije ulaza u festivalsku zonu, obavljati festivalskom karticom.

Partner u realizaciji beskontaktnog plaćanja, koje će prvi put biti primijenjeno na “Nektar OK festu”, je Adiko banka, banka partner festivala.

- Na ovaj način publika će manje vremena trošiti na čekanje na prodajnim mjestima unutar festivalske zone, a mnogo više uživati u druženju, provodu i svirkama omiljenih bendova - naveli su organizatori.

Dopuna festivalskih kartica biće moguća na TOP-UP lokacijama, koje će biti jasno obilježene unutar festivalske zone i u samom OK kampu. Dopuna sredstava na samu karticu moguća je u gotovini, upravo na ovim mjestima. Provjera stanja na kartici moguća je na svim prodajnim mjestima, a povrat sredstava vrši se na TOP-UP lokacijama, gdje se preuzima kartica i obavlja njena dopuna. Na festivalsku karticu se prilikom prve dopune plaća kaucija u visini od pet maraka, ali ovaj iznos se vraća pri povratu sredstava i prilikom vraćanja same kartice.

Festival na Tjentištu počinje u petak i traje do nedjelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana