Baby Lasagna poslao poruku fanovima nakon koncerta u Zagrebu

GS
Foto: Instagram

Baby Lasagna sinoć je održao prvi od tri koncerta na zagrebačkoj Šalati, a dobru atmosferu nije pokvarila ni kiša koja je padala tokom koncerta. Marko se danas prigodinim videom na društvenim mrežama zahvalio fanovima na podršci i najavio drugi koncert.

"Ne znam kako da se zahvalim na tome što ste uprkos jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo. Hvala vam lipi moji", napisao je uz snimku na kojoj je pokazao kako se s ekipom iz benda pripremao za nastup te atmosferu s koncerta.

Na koncertu u petak gosti će mu biti šibenski pop rok bend BluVinil i Alen Vitasović, pjevač kojem se Marko divio još kao d‌ječak.

"Bilo mi je logično da ga zovem, zbog te istarske priče, ali i zbog toga jer znam sve njegove pjesme. Osim toga, ima jedan od najvećih ljetnih hitova 'Brajde' s Lima Lenom. Čast mi je da Alen svira na koncertu prije mene. Ne gledam na to kao da mi je predgrupa", kazao je Baby Lasagna.

Gosti na koncertu u subotu biće mu  EoT, alter punkrock bend iz Karlovca, i IDEM, osvajač nagrade Rock Off i Porin te vlasnik ponajboljeg regionalnog albuma prošle godine.

Koncerti na Šalati produkcijski se razlikuju od dosadašnjih Markovih nastupa širom Evrope. I dalje svira samo svoje pjesme jer kako kaže "nije još pronašao obradu koja bi mu legla". Uveo je neke nove uvode u pjesme, tu je i nova koreografija, ali i neki novi gosti na pozornici koje nije spomenuo.

"Puno smo se pripremali. Imam osjećaj kao da je sve što smo dosad radili vodilo do ovih koncerata na Šalati", kazao je Marko, koji sada ponovo ima novu frizuru, pa na zagrebačkim koncertima nastupa s kratkom smeđom kosom.

Iza njega je cijeli niz nastupa po Evropi. Nedavno se i vratio iz Poljske, gd‌je je održao nekoliko rasprodanih koncerata. Stoga je bilo zanimljivo čuti kakvi su Evropljani u poređenju s domaćom publikom.

"U Hrvatskoj je zavladala 'Rim Tim Tagi Dim' manija, pa me slušaju svi od 7 do 77, i u prvim redovima su obično najmlađi fanovi. Posjestioci koncerata u Europi najčešće imaju od 18 do 35 godina i 75 odsto su ženskog pola. Definitivno je drugačije nego u Hrvatskoj. Puno toga mi se dogodilo zadnjih mjeseci. Evo, nevjerovatno mi je zaista da mi iz Hrvatske punimo klubove od 2000 ljudi u Poljskoj i Austriji", istakao je Marko i dodao da njegovi najveći fanovi na koncertima već znaju od riječi do riječi i pjesme koje još nisu objavljene, prenosi "Večernji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana