Američki DJ nije mogao ući na zabavu gdje je nastupao jer ga osiguranje nije prepoznalo

GS
Foto: Agencije

Američki DJ i muzički producent Diplo trebao je nastupiti na jahti u Kanu, međutim, pripadnici osiguranja zabave na kojoj se trebao pojaviti su ga zaustavili i nisu mu dozvolili da uđe jer ga nisu prepoznali.

U ponedjeljak je muzički producent podijelio videoisječak u kojem je zabilježio trenutak kada su ga odbili sa zabave na filmskom festivalu u Kanu gdje je imao ugovoren nastup kao dDJ.

U ponedjeljak je muzički producent podijelio videoisječak u kojem je zabilježio trenutak kada su ga odbili sa zabave na filmskom festivalu u Kanu gdje je imao ugovoren nastup kao DJ.

"Bio sam rezervisan za DJ-a na zabavi na jahti u Kanu, ali me osiguranje nije puštalo unutra", napisao je Diplo u opisu videa na Instagramu te pojasnio da je jahta bila prazna pa se spremao otići po hranu.

Na snimku se može vidjeti kako žena koja je prisustvovala pokušava pomoći u situaciji objašnjavajući osiguranju da je Diplo zapravo DJ. Međutim, činilo se da nisu bili uvjereni.

"Srećom, vlasnik je prolazio i pustio me unutra...", napomenuo je Diplo.

DJ, čije je pravo ime Thomas Wesley Pentz, u opisu videa zaključio je da će sljedeći put svoje ime dodati na listu gostiju.

Prošlog mjeseca, muzičar je nominovan za Gremi nagradu za najbolji album plesne/elektronske muzike.

Posljednjih godina, producent je osvojio tri nagrade Grammy, među kojima su ona za najbolju plesnu numeru za "Where Are Ü Now" i najbolji plesni/elektronski album za Skrillex and Diplo Present Jack Ü u 2016., kao i za najbolju plesnu numeru za "Electricity" u 2019. godini, prenosi Klix.ba.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana