Alek i Hi­la­ri­ja Bol­dvin do­bi­će kćer­ku

Agencije
Alek i Hi­la­ri­ja Bol­dvin do­bi­će kćer­ku

Ho­li­vud­ski glu­mac Alek Bol­dvin i nje­go­va su­pru­ga Hi­la­ri­ja po­sta­će ro­di­te­lji pe­ti put, a u vi­deo-snim­ku ko­ji su ob­ja­vi­li, sa­op­šti­li su i pol dje­te­ta.

Ta­ko će nji­ho­vo če­tvo­ro dje­ce, Kar­men (6), Ra­fa­el (4), Le­o­nar­do (3) i Ro­meo (1) do­bi­ti se­stru. Ro­di­te­lji su dje­ci pri­re­di­li iz­ne­na­đe­nje i na neo­bi­čan na­čin im pre­do­či­li ko­jeg po­la će bi­ti be­ba ko­ju če­ka­ju.

Na­i­me, Hi­la­ri je na dru­štve­noj mre­ži "In­sta­gram" po­sta­vi­la vi­deo-sni­mak na ko­me se vi­di ka­ko dje­ca ula­ze u spa­va­ću so­bu gdje su ih u ko­li­ci­ma i kre­ve­ti­ći­ma do­če­ka­le umo­ta­ne lut­ke, ko­je su, ka­da su ih dje­ca svu­kla, ima­le na se­bi ro­ze odje­ću.

Pri­je to­ga dje­ca su po­ku­ša­la da po­go­de da li će do­bi­ti bra­ta ili se­stru.

Pod­sje­ti­mo, Alek i Hi­la­ri­ja vjen­ča­li su se 2012. go­di­ne i od ta­da su ne­raz­dvoj­ni, a nji­ho­va ku­ća pu­na je dje­či­jeg smi­je­ha.

Pri­je pet mje­se­ci po­tre­snom ob­ja­vom Hi­la­ri­ja je sa­op­šti­la da je do­ži­vje­la gu­bi­tak be­be, ali se ka­sni­je po­ja­vi­la sreć­na vi­jest da po­zna­ti par po­no­vo če­ka be­bu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana