Zmaj od Šipova otkrio zašto još nije sahranio majku

Nezavisne
Zmaj od Šipova otkrio zašto još nije sahranio majku

ŠIPOVO - Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, kaže da je njegova majka Boja preminula 1. jula, te da se na sahranu, koja će biti obavljena sutra, čekalo kako bi iz Amerike došla njegova kćerka, da prisustvuje posljednjem oproštaju bake.

Ipak, kako ističe, kćerka neće uspjeti stići na sahranu i kako kaže, on ne zna kako će preživjeti. "Živio sam za taj dan da moja jedina kćer bude babi na sahrani. Takav je bio dogovor između nje i babe. Bože daj samo da živ i zdrav ostanem koliko emotivno podnosim to što kćerka neće doći na sahranu", rekao je Grahovac u izjavi za "Nezavisne novine".

Kontroverzni Šipovljanin dodaje da je prvo planirao da sahrana bude obavljena 7. jula, ali je odgodio taj datum iščekujući kćerku.

Novi skandal Zmaja od Šipova: Ne sahranjuje majku kako bi napravio medijski spektakl? (FOTO)

"Boja je umrla 1. jula. Nije sahranjena. Isprva sam ja bio na terenu, u planini, moji radnici i ja. Ja sam komandovao pogrebnom društvu da je prevezu i da će sahrana biti 7. jula. A ona je u porodičnoj kući mogla biti samo 24 sata", rekao je Grahovac. Vladika mu je, tvrdi, rekao da obavi što prije sahranu i on je odlučio da to bude sutra.

"Ja sam planirao da tu bude veći broj sveštenika, ali je vladika donio drugu odluku", kaže Grahovac za "Nezavisne novine".

Tijelo Grahovčeve majke je, kako saznajemo od Šipovljana, nakon smrti prevezeno u hladnjaču pogrebnog društva u Mrkonjić Gradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana