Zarađuje pare gledajući parove kako vode ljubav

Agencije
Zarađuje pare gledajući parove kako vode ljubav

Erik Amarant posmatra parove kako vode ljubav, a zatim im otkriva u čemu griješe. Tridesepetogodišnji instruktor za dobar seks zarađuje 108 funti (130 evra) na sat, ohrabrujući seksualne partnere da govore bezobrazluke, posmatrajući ih kako vode ljubav i objašnjavajući im kako da stimulišu najosjetljivije tačke ljudskog tijela, prenose agencije.

- Otkako je objavljen roman "Pedeset nijansi - Siva" posao naprosto cvjeta i ljudi iz cijelog svijeta obraćaju mi se za pomoć - kaže Erik.

- Žene danas žele više od tapšanja po guzi, ali muškarci nisu sigurni da žele da rade te stvari ženama koje vole. Oni ne znaju da budu perverzni - objašnjava savjetnik za uspješan seks.

On trenutno ima 35 redovnih klijenata, uglavnom u SAD, i kaže da za njega nema tabua kada je u pitanju ljubavna igra.

Ipak ističe da je samo instruktor i da nikada ne bi pristao da se pridruži parovima u ljubavnoj igri, kao i da ne radi sa zavisnicima od seksa, jer njih "ne treba dodatno uspaljivati".

Erik, koji je izgubio nevinost kada je imao 19 godina, bio je neugledan momak i nije mogao da nađe djevojku.

Počeo je da čita knjige kako bi poboljšao tehniku, a zatim zatražio pomoć od iskusnog seksualnog stručnjaka Beti Dodson, zagovornice ženskih seksualnih sloboda i pionirke erotskih vještina.

Poslije duže prepiske, pozvala ga je u goste i proveli su vikend u krevetu.

Ona je tada imala 69 godina, a on 22.

Uspio je da je ubijedi da ga podučava u seksu i zajedno su živjeli deset godina.

Danas Erik živi sa svojom djevojkom, koju je upoznao na poslu.

- Za vrijeme jedne seanse osjetili smo snažne vibracije. Veoma mi se dopala - kaže on i dodaje da mu ona nimalo ne zamjera zbog kolekcije seksualnih igračaka koje pozajmljuje klijentima da bi usavršili veštinu vođenja ljubavi.

- Uvijek na njih stavljam kondome i operem ih poslije vježbi - kaže on.

Erik radi do 20 sati nedjeljno, a časove drži u stanu svojih klijenata ili u hotelskoj sobi.

- Ja sam kao teniski trener, pokazujem ljudima kako da poboljšaju igru. Nije sve u seksu, važna je i komunikacija - objašnjava on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana