Zaradila preko 140.000KM od kopanja po smeću

GS
Zaradila preko 140.000KM od kopanja po smeću

Tifani Batler (34), djevojka koja se na TikToku predstavlja kao Dumpster Diving Mama, pohvalila se da je u dvije godine zaradila više od 74 hiljade evra (skoro 145.000 KM) od kopanja po smeću.

Batler u kontejnere zaviruje dva do tri puta sedmično, a sve ono korisno što nađe preprodaje onlajn. Tako je prije nedjelju dana zatekla čak devet pari potpuno novih Nju Balans patika, koje je neko odložio u smeće s još uvijek nalijepljenim cijenama.

"Nikad ne znate kada će trgovine baciti stvari. Sve je stvar sreće", rekla je ta djevojka iz Teksasa, čija otkrića u kontejnerima na TikToku prati tri miliona korisnika.

Istina, Batler ne pretražuje baš sve gradske kontejnere, najviše je usredsređena na one koje su smještene iza visokokvalitetnih trgovina, te je u proteklih osam godina, kako je to sama rekla, u njima našla sve što možete zamisliti.

Takozvano ronjenje po kontejnerima legalno je u svih pedeset američkih saveznih država, a čovjek može upasti u probleme tek ako zanemaruje znakove upozorenja, uđe na privatni posjed ili na kontejneru obije bravu, piše "Njujork post".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana